Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 23 of 60 FirstFirst ... 13 21 22 23 24 25 33 ... LastLast
Results 441 to 460 of 1182

Thread: Forza Motorsport 3

1. #441 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Si a mai stricat si doua dual layere pe el. Pfiu, drace - economia asta de piata.

2. #442 SP
    Member Axeaxel's Avatar
    Quote Originally Posted by Mario View Post
    Am un prieten care are x360 si si-a luat fm3 piratat,mi-a zis ca e un joc mediocru,vreau sa ma duc weekendu asta la el sa vad si eu jocul si vin cu pareri daca e ...
    Sincer, chiar nu ma intereseaza si banuiesc ca nici pe altcineva de pe aici.

3. #443 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Quote Originally Posted by Mario View Post
    Am un prieten care are x360 si si-a luat fm3 piratat,mi-a zis ca e un joc mediocru,vreau sa ma duc weekendu asta la el sa vad si eu jocul si vin cu pareri daca e ...
    Si eu am un prieten care are un prieten care a luat si el jocul, dar el mi-a zis ca e tare .

4. #444 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Here's a quote of the email banned users got from MS:
    Notification of Permanent Suspension: Pre-release title play

This email is to notify you that your Xbox LIVE account privileges have been permanently suspended due to illegitimate pre-release title play.

Your conduct was brought to the attention of the LIVE Enforcement Team through the course of our operation of the service. The LIVE Enforcement Team has reviewed the complaints and other evidence regarding this content and determined it violates the Xbox LIVE Terms of Use and/or Code of Conduct. Because your conduct is in violation, the Xbox LIVE Enforcement Team has enacted this permanent suspension against your gamertag.

During your suspension, you will not be able to log into Xbox LIVE. Your Xbox LIVE privileges will not be reinstated.

Customer Support is not able to modify or provide any further details about your suspension.

Microsoft expects that all customers abide by the Code of Conduct. The Code of Conduct provides guidelines for appropriate behavior while using the service.
    Nu stiu cum se face, ca eu nu vad pe nimeni banat.

5. #445 SP
    Member SiCK's Avatar
    Quote Originally Posted by MafiotuL View Post
    Adica, e necesar neaparat HDD, sau ce e pe DVD2 e optional?
    Track-urile Fujimi Kaido,Nurburgring Nordschleife si Rally di Positano sunt pe DVD 2.
    Dar,poti juca doar cu DVD 1.
    Quote Originally Posted by Dj Mo
    Nu stiu cum se face, ca eu nu vad pe nimeni banat.
    Sunt destui straini banned,conteaza unde te uiti.

6. #446 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    ...uite ce primesc băieții care joaca FM3 pe live lol
    Attached Images Attached Images vfuou0.jpg

7. #447 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    ...uite ce primesc băieții care joaca FM3 pe live lol
    N-as vrea sa par rautacios... dar DA ! Bine le face. Mi s-a acrit sa sterg posturi/threaduri cu indivizi care ii desconsidera pe cei ce se chinuie sa-si cumpere jocurile originale. N-ai bani de jocuri, go find some work and get paid for it ! Ai bani de jocuri dar nu dai, se cheama ca furi cu buna stiinta ! Easy as that... Sau macar joaca nene offline si nu te mai da mare peste tot ca tu l-ai terminat in timp ce altii asteapta ziua lansarii...

Chiar ma miram ca nu a mai aparut nici-un val de ban-uri lately...

8. #448 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    ...sper să nu supăr pe nimeni: http://www.consolegames.ro/forum/192446-post383.html lol

9. #449 SP
    Member Skaar's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    N-as vrea sa par rautacios... dar DA ! Bine le face. Mi s-a acrit sa sterg posturi/threaduri cu indivizi care ii desconsidera pe cei ce se chinuie sa-si cumpere jocurile originale. N-ai bani de jocuri, go find some work and get paid for it ! Ai bani de jocuri dar nu dai, se cheama ca furi cu buna stiinta ! Easy as that... Sau macar joaca nene offline si nu te mai da mare peste tot ca tu l-ai terminat in timp ce altii asteapta ziua lansarii...

Din cate am inteles eu, cei care au primit ban au jucat FM3 inainte de data lansarii nu pentru ca l-au jucat piratat. Sunt destule magazine care vand jocul inainte de acea data (ex: Uncharted 2)

10. #450 SP
    Member SiCK's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post

Nu esti rautacios in cazul ala,daca sunt retardati si joaca un joc in gradina MS,n-ai ce sa le faci.
    E ca si cum te duci la cineva in miezul zilei in casa si ii furi din farfurie,o sa te vada.. ce dracu'.

N-ai grija de banwave,vine dupa update.
    Quote Originally Posted by Skaar
    Din cate am inteles eu, cei care au primit ban au jucat FM3 inainte de data lansarii nu pentru ca l-au jucat piratat. Sunt destule magazine care vand jocul inainte de acea data (ex: Uncharted 2)
    MS face diferenta intre un original si un "backup",oricat de sigur ai fi pe FW tau.
    “You know, when you play a pre-release title on LIVE when I know you shouldn’t have it, it’s not hard for me to figure out,” tweeted Xbox Live Director of Policy and Enforcement Stephen Toulouse.

Now, if your retailer of choice merely broke the game’s street date, that’s another story. Toulouse explained:

“Don’t worry folks, anyone who bought a copy early is ok. In general, if you got a receipt, play away. These are illegit copies we’re hitting.”

11. #451 SP
    Junior Member vlad2006's Avatar
    mai usor cu jocurile piratate ! daca nu va puteti abtine si le jucati inainte de data de lansare o sa aveti o mica surpriza de la microsoft (cel putin cei ce au jucat varianta de forza 3 ntsc).
    nu conteaza daca joci online (culmea prostiei) sau offline pentru ca oricum se inregistreaza in profilul de live cand ai jucat prima data.
    presupunand ca ai jocul original si ai fost banat (n-am citit asa ceva pana acum) poti face o contestatie la microsoft si sa le trimiti copie dupa factura/bon fiscal - evident ca asa ii bagi in rahat si pe cei de la magazinul X care au vandut inainte de data de lansare.
    Attached Images Attached Images nmc8sp.jpg.png

12. #452 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Hai sa revenim la Forza 3 si sa lasam discutiile legate de piraterie pentru alte thread-uri.

13. #453 SP
    Member Axeaxel's Avatar
    Quote Originally Posted by GreyhounD View Post
    Hai sa revenim la Forza 3 si sa lasam discutiile legate de piraterie pentru alte thread-uri.
    Cand ne ajunge jocul?

14. #454 SP
    Senior Member Pisboy's Avatar
    unde a-ti facut precomanda?

15. #455 SP
    Member GoroMare's Avatar
    nu conteaza daca joci online (culmea prostiei) sau offline pentru ca oricum se inregistreaza in profilul de live cand ai jucat prima data...
    da, dar nu se intampla absolut nimic...doar sa nu joci pana nu este lansat oficial...

16. #456 SP
    Member Skaar's Avatar
    Quote Originally Posted by SiCK� View Post
    MS face diferenta intre un original si un "backup",oricat de sigur ai fi pe FW tau.
    Al meu? Eu nu am consola modata!

17. #457 SP
    Junior Member MafiotuL's Avatar
    Nu cred ca s-a referit in special la tine. In general...

18. #458 SP
    Tocmai am primit cadou 3 masini.
    Attached Images Attached Images odst_1.jpg crackdown.jpg fm3_r8.jpg

19. #459 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    poza sau jocul?

20. #460 SP
    Am primit cele 3 masini in joc.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 23 of 60 FirstFirst ... 13 21 22 23 24 25 33 ... LastLast