Si a mai stricat si doua dual layere pe el. Pfiu, drace - economia asta de piata.
Printable View
Si a mai stricat si doua dual layere pe el. Pfiu, drace - economia asta de piata.
Here's a quote of the email banned users got from MS:
Nu stiu cum se face, ca eu nu vad pe nimeni banat.Quote:
Notification of Permanent Suspension: Pre-release title play
This email is to notify you that your Xbox LIVE account privileges have been permanently suspended due to illegitimate pre-release title play.
Your conduct was brought to the attention of the LIVE Enforcement Team through the course of our operation of the service. The LIVE Enforcement Team has reviewed the complaints and other evidence regarding this content and determined it violates the Xbox LIVE Terms of Use and/or Code of Conduct. Because your conduct is in violation, the Xbox LIVE Enforcement Team has enacted this permanent suspension against your gamertag.
During your suspension, you will not be able to log into Xbox LIVE. Your Xbox LIVE privileges will not be reinstated.
Customer Support is not able to modify or provide any further details about your suspension.
Microsoft expects that all customers abide by the Code of Conduct. The Code of Conduct provides guidelines for appropriate behavior while using the service.
...uite ce primesc băieții care joaca FM3 pe live lol
N-as vrea sa par rautacios... dar DA ! Bine le face. Mi s-a acrit sa sterg posturi/threaduri cu indivizi care ii desconsidera pe cei ce se chinuie sa-si cumpere jocurile originale. N-ai bani de jocuri, go find some work and get paid for it ! Ai bani de jocuri dar nu dai, se cheama ca furi cu buna stiinta ! Easy as that... Sau macar joaca nene offline si nu te mai da mare peste tot ca tu l-ai terminat in timp ce altii asteapta ziua lansarii...
Chiar ma miram ca nu a mai aparut nici-un val de ban-uri lately...
...sper să nu supăr pe nimeni: http://www.consolegames.ro/forum/192446-post383.html :-Slol
Nu esti rautacios in cazul ala,daca sunt retardati si joaca un joc in gradina MS,n-ai ce sa le faci.
E ca si cum te duci la cineva in miezul zilei in casa si ii furi din farfurie,o sa te vada.. ce dracu'. :D
N-ai grija de banwave,vine dupa update.
MS face diferenta intre un original si un "backup",oricat de sigur ai fi pe FW tau. ;)Quote:
Originally Posted by Skaar
Quote:
“You know, when you play a pre-release title on LIVE when I know you shouldn’t have it, it’s not hard for me to figure out,” tweeted Xbox Live Director of Policy and Enforcement Stephen Toulouse.
Now, if your retailer of choice merely broke the game’s street date, that’s another story. Toulouse explained:
“Don’t worry folks, anyone who bought a copy early is ok. In general, if you got a receipt, play away. These are illegit copies we’re hitting.”
mai usor cu jocurile piratate ! daca nu va puteti abtine si le jucati inainte de data de lansare o sa aveti o mica surpriza de la microsoft (cel putin cei ce au jucat varianta de forza 3 ntsc).
nu conteaza daca joci online (culmea prostiei) sau offline pentru ca oricum se inregistreaza in profilul de live cand ai jucat prima data.
presupunand ca ai jocul original si ai fost banat (n-am citit asa ceva pana acum) poti face o contestatie la microsoft si sa le trimiti copie dupa factura/bon fiscal - evident ca asa ii bagi in rahat si pe cei de la magazinul X care au vandut inainte de data de lansare.
Hai sa revenim la Forza 3 si sa lasam discutiile legate de piraterie pentru alte thread-uri.
unde a-ti facut precomanda?
nu conteaza daca joci online (culmea prostiei) sau offline pentru ca oricum se inregistreaza in profilul de live cand ai jucat prima data...
da, dar nu se intampla absolut nimic...doar sa nu joci pana nu este lansat oficial...
Nu cred ca s-a referit in special la tine. In general...
Tocmai am primit cadou 3 masini. :)
poza sau jocul?
Am primit cele 3 masini in joc.