Este frumos cand ajungi sa il stapanesti. Macar incerci![]()
Oricum, ce face ala in filmulet acolo numai drift nu se numeste. Plus ca are cutia de viteze pe auto. Nu ? sau mi se pare doar mie?
Mie imi place la nebunie circuitul asta, abia astept sa fim 8 insi pe traseu iar fiecare cu cate un Aygo.
tocmai am aflat ca numa saptamana viitoare imi vine, **** ... deci forza 2 in continuare.
PS: stiti cumva daca am cum sa scad nivelul de combustibil din rezervor in single player? poate poate asa o sa scot si eu macar o data un timp mai bun ca grey in time trials![]()
Cel mai scump bundle Forza Motorsport 3
Intel Inside: Audi launching special Forza edition TT? — Autoblog
Un review care spune mai multe. Aud eu bine? Sistem de calificari pentru cursele online?
IGN Video: Forza Motorsport 3 Xbox 360 Review - Video Review@@AMEPARAM@@flashvars='object_ID=14345839&do wnloadURL=http://xbox360movies.ign.com/xbox360/video/article/103/1033047/forza3_vdr_100709_flvlowwide.flv&allownetworking=@ @AMEPARAM@@object@@AMEPARAM@@14345839@@AMEPARAM@@x box360movies@@AMEPARAM@@xbox360@@AMEPARAM@@103/1033047@@AMEPARAM@@forza3_vdr_100709_flvlowwide
Mi-a venit Collector's Edition-ul de la gameshop, moment in care am avut neplacuta supriza sa aflu urmatoarele:
Microsoft nu include in pachetele de Collector's livrate spre tarile in care Live-ul nu este suportat (adica Romania, printre altele) codurile necesare pentru NXE theme, Avatar Clothes, car pack, si celelalte extra-uri. Evident, pe cutie nu este specificat asta.
Le-am dat mail cu injuraturi, care probabil nu va rezolva nimic.
Citeste pe threadul lor si o s vezi ca nu esti singurul. Mie nici brelocul si stick-ul nu mi-au venit. Se pare ca sunt singurul si fara astea.
this sucks, sorry guys. dar nu puteau sa anunte inainte? what the hell? foarte, foarte urat.
Bookmarks