Single post: Ultimul joc devorat
-
Member
Silent Hill: Homecoming - PS3
Incep prin a mentiona ca n-am mai jucat alt joc din seria Silent Hill inainte! Spun asta pentru ca din ce review-uri am citit lumea i-a dat note mici pentru ca nu a adus nimic nou seriei dar a fost laudat ca un stand-alone!
Mie mi-a placut foarte mult, desi nu atat de infricosator pe cat ma asteptam sa fie, senzatia pe care ti-o da este superba! Mergi inconjurat de ceata pe o strada intunecata si deodata incepi sa auzi radio-ul cum o ia razna si nu stii din ce parte vine sau CE vine spre tine! Coloana sonora desi nu foarte variata ajuta foarte mult in creerea starii de haos si confuzie.
Ce nu mi-a placut prea mult au fost situatiile in care te bateai cu 6-7 monstrii pe rand si nu gaseai nicaieri un healing drink sau faptul ca in cele mai multe situatii aveam sanse mai mari sa castig o lupta folosind o arma alba decat un pistol/pusca. Iar unele puzzle-uri nu aveau nici un hint fiind nevoit sa le pun la nimereala pana sa-mi iasa.
Ii dau nota 8/10 pentru story, feeling si realizarea vizuala! Dar puteau sa mai lucreze la dialoguri.