Quote Originally Posted by namehere44 View Post
Buna tuturor, eu sunt Alexis, si chiar nu stiu daca acest topic este potrivit acestui forum. (Ma scuzati, e primul meu post ) In orice caz, as dori sa stiu daca merita sa imi dau PC-ul pe o consola. Si daca da, pe ce consola anume?

Treaba e ca eu mai am un laptop, si pentru un CS:GO sau un Black Ops 2 merge laptop-ul. Deci cele 2-3 jocuri pe care as dori sa le joc pe PC merg pe laptop, deci n-as avea probleme. Eu vreau sa ma mut la consola avand in vedere ca deja tot gaming-ul se transfera pe consola. Toate jocurile apar intai pe consola, toate DLC-urile apar intai pe consola, etc. Ma gandesc ca e mai rezonabil asa. Voi ce-mi recomandati?

P.S.: M-as duce pe PS3 avand in vedere ca e mai usor de folosit si nu trebuie sa platesti pentru a juca online.

Multumesc!
Nici jucatul online pe PC nu e cu bani.

Eu as alege o consola in detrimentul PC-ului deoarece cand apar jocuri noi, la PC trebuie sa-l upgradezi din cand in cand. Poate iti trebuie o placa video, dar observi ca acea placa video merge numai pe o anumita placa de baza, care placa de baza nu e compatibila decat cu nu stiu ce tip de procesor s.a.m.d.

Daca iti iei o consola trebuie sa stii ca, la lansarea jocurilor, jocurile de PS3 sunt mai scumpe decat jocurile de PC cu aprox. 30% sau chiar mai scumpe.