Single post: Jocuri de ps3 pe pc
-
Admin

Originally Posted by
Snick
@ Monky ... despre streaming nu am nici cel mai mic habar , nu o sa ma bag ... dar ... cu acel clasic emulator ( pcsxx or smth like that ) ... cu bios si toate patch-urile care se gasesc pe net ... am reusit sa rulez FFXIII ... la un mod mizerabil ...
Dar ... cum pc-urile au inceput sa devina racheta ... + versiuni updatate de emulator si patch-uri exclusive pt emulatoare .... ma gandesc ca s-ar putea in momentul asta sa poti rula un joc de ps3 ... decent ... dar tinand cont ca de 1 an am ps3 ... chiar nu m-a mai interesat subiectul si nici racheta nu mai este pc-ul meu

Man, tu vorbesti de PCSX2 (nu PCSXX) care este un emulator "basic" pentru... PlayStation 2! Dupa 13 ani, de-abia daca ruleaza 2-3 jocuri de PS2, si acelea cu bug-uri si cerinte de sistem infernale. Si vorbim de emulare pentru un procesor single core la 300Mhz. Incearca sa multiplici nevoia de procesare pentru a emula un Cell multicore la 3.2Ghz (cu 8 SPE-uri)... Not gonna happen soon.
Atentie, aici vorbim de metoda de reverse engineering (singura legala). Daca Sony are permite folosirea bios-ului si ar face open source devkit-urile, s-ar putea rula in timp scurt jocurile de PS3 pe PC. Dar, asta nu se va intampla (niciodata?). Nu stiu cati dintre voi ati apucat sa cumparati Bleem! (i did!). Acela rula aproape orice joc de PS2... insa i-a bagat Sony instant in faliment.