Naz, poate te ajuta "intalnirea" mea cu PS Vita in a lua o decizie. Unu la mana, sunt un jucator foarte pretentios, in sensul ca, din pacate, sunt o multime de genuri de jocuri care nu imi plac - shooters, racing games, sport games, etc. Cu toate acestea, am cumparat, la impuls, un VITA. Asta a fost cam acum doua luni, iar de atunci, cu ce am mai cumparat eu si ce am primit de la PS+, cred ca am o colectie de jocuri care se aduna la 17 jocuri. Poate chiar mai multe. Sincer, de stiam de Soul Sacrifice si Persona 4 Golden de dinainte, mi-as fi cumparat consola doar pentru ele. In Persona 4, am bagat lejer vreo 200 de ore si nu tin minte un joc care sa ma fi distrat asa de tare. Soul Sacrifice de asemenea - zeci de ore si inca nu am terminat, mai am mult de lucru in jocul acela. Nu mai pomenesc de Uncharted care este atat de misto incat m-a facut sa joc un shooter. Alte titluri grozave ar fi - Little Big Planet, Rayman Origins, Gravity Rush, Velocity etc si multe altele.

Dupa ce am cumparat consola, mi-a devenit teribil de draga si acum astept ca un nebun noi lansari, vesti de imbunatari etc. E un gadget extraordinar de bun, daca avem putin noroc la urmatoarea conferinta si lucrurile stau bine, sincer, e un must have. Sfatul meu, stai cu ochii pe Gamescom care e foarte aproape, vezi ce se mai anunta - posibil si reduceri la consola etc., noi titluri, cum o sa functioneze cu PS4 si cumpar-o!