Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Android Quad-core cu 1 GB RAM, 4,7" la doar 99€
-
Admin

Originally Posted by
Geo2160
@Monky: Eu vin cu argumente pertinente ce se pot dovedi, tu cu "fanboy alert". Ce pot sa zic? Bravo! Felicitari!
Sorry... asta s-a intamplat pentru ca am obosit sa vad comparatii intre procesoare, gpu si ram la smartphone-uri ca si la PC-uri... asta in timp ce majoritatea au devenit niste palete de ping-pong (unele chiar lopeti). Se compara puterea de procesare, dar nu se intreaba nimeni de ce mama naibii ar trebui sa aiba nevoie un smartphone de 3GB RAM (deja se anunta cu 4), octocore si rezolutie FullHD pe 4-5"... asta in timp ce bateria ajunge sa nu te tina nici macar o zi.
Vorbesc in cunostinta de cauza, pentru ca am avut Galaxy S4, Galaxy Note, Galaxy Tab... si de toate am scapat cat de repede am putut. M-am intors tot la "prostul" de iPhone unde nu incepe sa se miste totul in reluare din diverse motive... unde chiar pot sa folosesc functia de PHONE dintr-un smartPHONE cu o singura mana... Comparate tehnic asa cum ai facut-o tu mai devreme, S4 ar trebui sa "zboare" pe langa un iPhone 5 (care totusi are aproape un an de la lansare). Si cu toate acestea, tot ce am testat side-by-side, a mers mai ok pe i5. Browsing, gaming, aplicatiile de baza... la care luam in calcul si ergonomia (nu vreau sa-mi schimb linia vestimentara doar pentru a-mi incape un S4 in buzunar) si pentru mine rezulta ca tot ce ai spus tu mai sus e irelevant.
Desi nu prea ma joc pe smartphones, pot spune ca am testat si jocuri care sunt multiplatform... si m-a mirat sa vad jocuri nu foarte pretentioase (gen Transformers) care pe S4 sacadau in draci... aveau lag, and so on. Si fara suparare, dar amaratul ala de i5 are jumatate de RAM (1GB fata de 2GB RAM), are doar un Dual-core la 1.3Ghz (fata de Quad-core 1.6 GHz)... Unii ar spune ca si mine ca sunt Fanboy Apple. Ii inteleg. Eu am facut exact ce ai spus tu in postul tau de mai devreme si am zis "Un dispozitiv este in general mai mult decat suma specificatiilor sale". Ar fi bine sa tii si tu cont de asta, daca tot o spui.
Revenind la subiectul acestui topic... am observat ca ai fost deranjat de o "chinezarie" cu super specificatii la 99 EUR. De ce? Uite eu am fost obligat sa-mi iau i5-ul cu abonament pe 2 ani... altfel costa enorm si nu mi-as fi permis sa-l cumpar cu "banii jos". Si asa a costat extrem de mult, si sper ca genul acesta de chinezarii sa le dea peste nas atat celor de la Sony, Samsung, LG & Co... si sa demonstreze ca se poate. Macar la Apple si Google e de inteles, pentru ca ei cheltuiesc enorm in R&D... investesc enorm in development la OS-uri... dar in cazul Samsung si Sony de exp. preturile acelea depasesc orice imaginatie. Mai ales cand vezi ca vin cu totul facut din plastic (cel putin la Samsung - Sony vad ca la flagships prefera sticla).
Inteleg pretul mai mare la un HTC sau iPhone 5... vorbim de unibody metalic... dar cand vad o chestie de plastic la peste 2500 RON, ma apuca durerea de cap. Indiferent cate mii de core-uri are procesorul. S4 se incalzea atat de tare incat la un moment dat nu-l mai puteam tine in mana. Degeaba are ecran cu diagonala mare si SuperAMOLED daca in momentul in care vreau si eu sa stau cu peste 50% brightness, nu ma tine nici macar o zi bateria.
Macar la o chinezarie de genul asta, stii ca platesti exact ce cumperi. Nici mai mult nici mai putin. Fara benchmark-uri manarite "ala Samsung"... fara biz-biz-uri pe care nu le vei folosi niciodata (eu la S4 dezactivasem 90% din functiile cu care se lauda)...
In final, e "freedom of choice". Fiecare isi alege ce isi doreste. Iti place un phablet? Go for it! Vrei ceva care chiar sa fie replacement la camera foto? Go for it! Vrei ceva care chiar sa fie telefon... Ai de unde alege!