Single post: Ce ma enerveaza (acum)
-
14-08-2013 10:06 #3202 SP
Senior Member
Doh, same here. Am adormit pe la 3 si ceva si abia ce m-am trezit. La 10 trebuia sa fiu deja la sala. Dang it.
Si in legatura cu aurolacii. Pe mine tare m-a zgamaiat in ... sa ma iau de unul odata. Eram cu o prietena, ne duceam la mine sa vedem un film. Pana in blocul in care stau eu, este un gang (tunel) pe unde mai stau aurolacii. Eu m-am dus pana la magazin o fuga ca uitasem sa iau ceva, dar respectiva nu a vrut sa intre pentru ca era racoare afara. Cat am stat eu in magazin, un libidinos a bagat mana in ea ca sa ii dea banii. Pe gang nu mai era nici naiba si prietena respectiva a inceput sa tipe. In magazin, nu se auzea nimic. Liniste si pace. Cand am deschis usa, se auzeau tipete. M-am dus repede, a venit si vanzatorul si l-am prins pe aurolacul ala cand vroia sa fuga cu o borsetuta cu bani. I-am dat cateva picioare si l-am izgonit de acolo. Toate bune si frumoase. La vreo 2 zile distanta, cand sa ies din bloc peste ce dau? Aurolacul venise cu mai multi dupa el. Am intrat calm in bloc de parca nu s-ar fi intamplat nimic, am urcat la etajul 2 la administrator si i-am povestit ce se intampla si i-am aratat "gloata". Omul, normal ca a vrut sa faca un bine si sa ii izgoneasca, dar sa vezi dupa aceea, ca aurolacii se plangeau la el, ca eu i-as fi batut si nu stiu ce si ca nu pot sta si ei pe gang. De atunci, timp de vreo 2 zile, alegeam ore care mai de care mai exotice in care sa ma duc si sa arunc cu ce apuc dupa ei, pana nu au mai stat pe acolo. Cred ca apa fiarta aruncata de pe bloc i-a calmat. De atunci am dezvoltat o antipatie generala pentru tot ce este mai inchis la culoare decat mine. Poate sa fie si Barrack Obama. E negru?, tre' sa moara!