Single post: O noua schimbare a'la Microsoft: unele tari vor primi mai tarziu Xbox One

  1. #1 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar

    O noua schimbare a'la Microsoft: unele tari vor primi mai tarziu Xbox One

    Daca in ultima vreme am avut doar vesti bune despre X1, Microsoft renuntand sau schimband in totalitate politica pe care o prezentasera la anuntul oficial a noii console, astazi din pacate am o veste mai putin buna, in special pentru europeni. Microsoft a dezvaluit acum cateva luni ca X1 urmeaza sa se lanseze in luna noiembrie a acestui an si va fi disponibil doar in 21 de tari la inceput, Japonia lipsind de pe lista, iar multi gameri credeau ca sunt mult prea putine tari pentru lansarea unei console. Acest lucru nu mai este valabil, deoarece X1 va ajunge de abia in 2014 in 8 din cele 21 de tari, in principal tarile nordice (Danemarca, Finlanda, Olanda, Norvegia, Suedia), Rusia, Elvetia si Belgia, motivul acestui intarzieri fiind faptul ca vor sa ofere cea mai buna experienta X1 si ca mai au nevoie de timp:
    While we wish we could launch Xbox One simultaneously in these markets, there are many factors that determine the timing of specific market launches. This includes work to localize the Xbox One dash, incorporate additional voice and languages, and build partnerships to bring apps and meaningful local content to each country.
    In aceleasi comunicat a fost reconfirmata lansarea noii console in noiembrie 2013, dar de data aceasta in numai 13 tari (Australia, Austria, Brazilia, Canada, Franta, Germania, Irlanda, Italia, Mexic, Spania, Marea Britanie, SUA si Noua Zeelanda). Prea multe schimbari si prea multe dovezi de nesiguranta din partea lui Microsoft si sper ca aceste lucruri, chiar daca unele decizii din ultima vreme au fost bune si exact ce-si doreau fanii, sa nu influenteze in mod negativ perceptia gamerilor despre X1. As vrea ca urmatoarea stire pe care o scriu sa fie despre anuntul unui nou joc fantastic, mai ales ca Microsoft a dezvaluit ca vor anunta un nou joc exclusiv unic la Gamescom.
    Attached Images Attached Images maxresdefault.jpg