Quote Originally Posted by Trefla0874 View Post
Pai normal ca isi lauda marfa si zice ca e "smooth as butter" testeazal vreo 15 min prin Browser cu 2-3 tab-uri si vezi daca te multumeste
Trefla0874: eu ti-am mai zis si pe alte threaduri... Sufletul meu pereche foloseste iPhone 4 si e super mega multumita de el. Desi il am de cand s-a lansat, merge ca in prima zi, o tine cate 2 zile bateria (chiar 3). Are iOS 6 si vreo 10 tweak-uri puse din Cydia. Eu mai il zapaceam (cand era al meu), dar de cand l-a luat ea (de aproximativ un an) nu i-a dat macar odata un restart. Nu i s-a blocat... se joaca fara probleme orice vrea. Pentru ea chiar nu conteaza ca mai sta o secunda sau doua in plus sa incarce un joc sau o pagina web...

Da, normal ca e mai lent decat un iPhone 5... dar daca vrei sa simti durerea cu adevarat, ia un iPhone 3G si o sa ti se para iPhone 4 ca fiind un avion pe langa un melc. Am cateva cunostinte care folosesc 3GS (pana si Darkie are tot 3GS) si isi fac treaba cu brio. Acum, depinde si ce vrei de la un smartphone... Dar la banii la care gasesti un iPhone 4 in ziua de azi, eu zic ca e super ok. Nu stiu cum va fi cu iOS7... dar, vom trai si vom vedea.