Nici ca o puteam spune mai bine decat paul.
Si Altex cat de cat au inceput sa mai miste, au promotii etc. fata de alti retaileri din lista lor cu care se compara.
Totul e simplu si-au facut un radar probabil, gen price alert care ruleaza si compara pe baza codului de produs preturile si le ajusteaza acordingly. Si dc ii prinzi in offside cu 2-3 lei in plus fata dr ceilalti iti cer proforma si tu poti sa-i inviti sa le viziteze site-ul de pe una din tabletele lor conectate la internet.
Ce-i mai trist este ca gibonii nu-si cunisc regulamentul propriilor promotii. Daca ar fi stiut te intrebau direct dc e din lista retailer-ilor mentionati de ei.
Argumentele legate de lista exclusivista prezentata de ei ti le-a prezentat Paul.

Bine ca nu te-ai mai dus la OPC, ca te luau pe sistemul dc taceai filozof ramaneai.

Ce-ai drep, mi-a placut sa-ti citesc pledoaria. Si rar am rabdare sa citesc un asa papirus. Eu te sustin dc vrei sa scrii review-uri sau news-uri pe forumul asta. It will be a shame to waste such a talent

Legat de Altex - dc ei sunt din neanderthal, restul retailerilor cu siguranta sunt din cromanion sau cretacic (nu stiu exact cronologia istorica but you get the picture). Ex concret: aveam preorder la ei la splinter cell 5th freedom ed. si m-au sunat sa-mi zica ca nu va fi livrata vineri asa cum au promis ci sambata. Am schimbat si adresa de livrare pt ca sambata nu mai eram in aceeasi locatie si sambata la 12 am primit coletul. Mi se pare o abordare mult mai fare fata de client, decat modul de abordare al celor de la gameshop din trecut cand au anuntat ca nu mai onoreaza preorderurile la mass effect 3 in ziua lansarii. Ce-I drept si gameshop si-au mai revenit mult de atunci.

Problema e ca romanasii au mai iesit prin lume si s-au invatat cu niste servicii foarte ok (dar intr-o piata mult mai matura si cu putere inzecita de cumparare) si magazinele ca Altex & co vor sa mai schimbe cate ceva in bine dar stau prost cu implementarea. In sfarsit si-au dat si ei seama ca e mai bine sa negocieze mai bine cu distribuitorii si sa ia un volum mai mare ca apoi sa poata lasa la pret si sa ruleze banii, decat sa tina jocurile pe raft cu anii la 200 RON.

My 2 (long) cents,
L.