Domnilor, sa nu uitam ca un pamflet e un pamflet, in primul rand. Acum ca am stabilit asta, sa trecem la o mai atenta analiza a termenilor si conditiilor celor de la Altex. (nu acuz pe nimeni ca nu a citit cu atentie inainte sa imi sara in cap, caci e firesc; fara motivatia necesara -40 de lei INTREGI- nici eu nu as fi stat la analizat)

B. Web site-ul magazinelor agreate, avand acelasi obiect de activitate - web site-ul unui magazin sau retea de magazine care comercializeaza produse electronice, electrocasnice, IT, comunicatii si divertisment. Din aceasta lista fac parte : Audio-Video, Electronice, Electrocasnice, It&C | Domo, eMAG.ro - cea mai variata gama de produse, Flanco - Mereu peste așteptări, PC Garage | Notebook, calculatoare, sisteme, periferice si componente PC, evoMAG.ro - electrocasnice si electrice online la cel mai bun pret, F64 Studio - Echipamente fotografice, aparate foto compacte si digitale, obiective, accesorii, Laptop Notebook Telefoane Mobile Monitoare LCD Aparate Foto.

Am marcat cu rosu ce mi-a placut in mod special. "Din aceasta lista FAC PARTE.", adica din acea lista, ei au dat numai cateva exemple, nu au enumerat intreaga lista, lista intreaga care contine TOATE magazinele specializate in ale lor. Adica si GamePlace, in categoria IT, pe care, din nou am marcat-o cu rosu. Putem lua un exemplu concret, matematic. Din lista numerelor prime, fac parte: 2, 3, 5, 7. Afirmatia mea este corecta, dar incompleta, in acelasi timp, tocmai pentru ca nu a fost menita a fi completa, ci orientativa. Acum ca am stabilit si asta, sa trecem la cealalta mare problema cu care si eu m-am confruntat (sau credea cineva ca sunt un om care nu are prea mult timp liber la dispozitie, ca sa poata lua totul in calcul? Pai tocmai am scris aici 2 pagini, nu? ), si anume ca GamePlace e doar un site, nu un magazin propriu-zis.

Site -> despre noi -> al doilea paragraf.
Pentru cei lenesi sa deschida alt link, am binevoit sa copiez aici:

Magazinul online este (deținut și) operat de:

SC MEDIACENTRIX SRL
punct de lucru : Piața Ștefan Cel Mare nr.4/ Camera 120B, Cluj-Napoca, Cluj
cu sediul în Cluj, com. Florești, str. Tăutului, nr.19A/5
cont bancar RO22INGB0000999902335402,
înregistrata la ORC sub nr. J12/2296/2004.
CIF: RO16531319

Magazin mai fizic de atat nu se poate. Problema nu a fost cu mai marii de la Altex, care sunt baieti de treaba, ci cu mai micii, care dau dovada de aroganta maxima si nesimtire. Cu alte cuvinte, lider bun, dar care nu stie pe cine sa angajeze. Stiu ca e greu cu un magazin mare, dar uite ca la McDonald's mereu mi se zambeste, chiar si cand fata lucreaza la non-stop, la 3 dimineata.

[Later Edit] Multumesc pe aceasta cale userilor LucKos si darkpaul13, pentru un mesaj pertinent, organizat si detaliat. Ma bucura sa vad ca se poate sa avem o parere contra care sa nu fie dominata de ironii gratuite si excese de aroganta.