Single post: Nintendo anunta urmatoarea consola portabila: Nintendo 2DS

  1. #1 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar

    Nintendo anunta urmatoarea consola portabila: Nintendo 2DS

    Posesori de 3DS, sunteti multumiti de consola voastra portabila? E draguta, incepe sa aiba jocuri tot mai bune dar va dor ochii de la functia de 3D? Nici o problema, s-au gandit cei de la Nintendo la aceasta problema si de aceea au anuntat ca vor lansa toamna aceasta ceva asemanator cu un 3DS dar fara 3D ...deci se va numi 2DS. A nu se confunda cu doua Nintendo DS-uri puse una langa alta!

    Asa cum spune is numele, aceasta consola va rula jocurile de 3DS dar in 2D. How awesome is that? De asemenea e backward compatible cu jocurile de Nintendo DS (libraria de jocuri ajungand sa depaseasca 2000 de titluri). Consola se va lansa in 12 octombrie, adica in aceeasi zi in care va debuta Pokemon X si Pokemon Y, una dintre cele mai importante serii ale celor de la Nintendo. Veti avea optiunea de a alege o versiune albastra sau una rosie si va costa doar 129 de dolari (desi nu e nimic oficial ma gandesc ca pretul pentru Europa va fi 129 de euro, in timp ce in Marea Britanie va costa ceva in jur de 99 de lire). Un pret destul de bun si o oferta destul de tentanta, daca veti putea trece cu vederea de design-ul oribil diferit al 2DS-ului.

    Deci ce spuneti? Merita? Nu merita? E aceasta o miscare disperata a celor de la Nintendo sau chiar vor sa faca titlurile lor accesibile si oamenilor cu salarii mai modeste?
    Attached Images Attached Images thumbnail_2_808238ac_v2.jpg