Quote Originally Posted by dilibau666 View Post
Pai abordarea aia diferita NU E Splinter Cell, nu e Sam Fisher .... e un nene nervos cu nervii,egocentrist si nationalist in sensul rau al cuvantului,fara simtul umorului care cafteste niste inidivizi dupa Qte-uri. Care trebuie sa traga nspe gloante in capu' unui nenorocit de caine sau de terorist ca sa crape, unde becu' se sparge mai greu decat kevlaru', unde usa nu se deschide decat daca e cursorul pe ea, unde poti sa te lipeste de perete da nu poti sa cotesti dupa un obstacol. Si asta e joc de nota 9 nu? Vorbim cumva de un joc nou numit spionu' nervos Sam sau de franciza Splinter Cell?
Quote Originally Posted by GreyhounD View Post
Jucatul in mod Ghost, adica accentul pus maxim pe stealth, este incurajat si recompensat pe masura. Cum recompensat? Pai pe langa faptul ca 'run n gun' duce de multe ori la deces, evitarea inamicilor, terminand misiunea fara a da alarma, toate astea duc la mult mai multi bani oferiti la sfaristul nivelului.
Daca iti place sa critici e ok, numai ca fa-o in cunostinta de cauza ca sa putem purta o discutie. Precum am zis in review, vezi quote-ul, jocul se poate juca fix ca cele clasice, reteta obisnuita de Splinter Cell. Adica poti juca foarte linistit Ghost, fara sa te vada absolut nimeni si sa stai prin orice cotloane intunecate sau poti juca guns blazing.