Single post: Concurs "Gadgets Reviews"

  1. #1 SP
    Admin MonkY's Avatar

    Concurs "Gadgets Reviews"

    Salutare natiune! Cred ca e timpul pentru un nou concurs, iar de data aceasta ne-am gandit la ceva mai original. Intrucat am avut in ultima perioada tone de lansari de gadget-uri (smartphone-uri, tablete, smartwatch-uri) ne-a venit ideea de a va da si voua sansa de a prezenta un astfel de gadget intr-un mini review (si sa castigati si ceva premii cu ocazia aceasta, desigur). Prin urmare, in acest concurs tot ce va trebui sa faceti este sa scrieti un mini review la un gadget de care v-ati indragostit (sau pe care-l folositi extrem de mult). Nu conteaza cat de vechi sau cat de nou este gadget-ul respectiv. Totodata, nu este necesar sa deschideti un nou thread. Pur si simplu faceti un nou post/reply aici!

    Reguli de concurs:
    1. Mini review-ul trebuie sa fie de cel putin 15 randuri (text fara "tricks" gen lista de specificatii). Ca exemplu OK aveti primul post din acest thread.
    2. Un user are dreptul la oricate reviews doreste. Va participa la concurs cu fiecare review separat.
    3. Fiecare mini-review trebuie sa contina cel putin un link la o pagina oficiala a produsului sau o pagina de prezentare a acestuia.
    4. Fiecare mini-review trebuie sa aiba cel putin o imagine reprezentativa pentru acel produs (nu atasati imagini cu watermarks sau reclame la site-uri).
    5. Pentru review-urile copiate, traduse via Google Translate sau nebunii de genul acesta, veti primi automat infractiune pentru Neseriozitate!
    6. Respectati Limba Romana si Regulamentul CG!
    7. Poate participa orice user (chiar daca este deja Premium sau este Moderator - moderatorii care vor scrie reviews nu vor avea dreptul de a juriza).
    8. Fiecare review trebuie sa aiba o nota finala. Folositi forma X / Y (exemplu: Nota 10 / 100).

    Produse permise la review: smartphone-uri, tablete, notebooks, console, accesorii (gen gamepad-uri, casti, volane), electronice (TV-uri, receivere, boxe, bluray players, media players), componente PC, action figures...

    Premiile vor fi urmatoarele (mai multe detalii despre Premium Membership gasiti aici:
    I - 12 luni de Premium Membership
    II - 6 luni de Premium Membership
    III - 3 luni de Premium Membership
    Premiul Special - Promotional Copy Rayman Legends pentru Xbox 360

    Notele se vor acorda pe 01.10.2013 de catre un juriu format din membrii echipei CG. Se vor lua in considerare si numarul de Thanks-uri pe care le primiti pentru reviews (so beware!).

    Perioada de concurs: incepand din acest moment pana pe data de 30.09.2013 (ora 23:59).

    Bafta la concurs! Pe locuri! Fiti gata! Start!
    Attached Images Attached Images start_contest.jpg