tudyniuz ai dreptate in felul tau insa iti pot spune ca am testat toate apritiile noi de la IFA Berlin de anul acesta,iar castigatoorul IFA a fost Sony, intradevar este un pret mare pentru un telefon insa are avntajele lui, iar la aspectul camera, iti pot spune ca este un combatant serios al Lumiei 1020 unii apreciindul chiar mai mult
Iar pentru un amator de ffotografii as spune ca este combinatia perfecta ,obiectivul este mic si compact si dureaza cateva secunde sa-l montezi/demontezi si ramai cu un telefon slim in buzunar!
Qx100 nu e chiar atat! iar mpt 3600-3700 de ron poti cumpara un kit ca al meu care isi face foarte bine treaba, nu stiu daca castiile vor fii incluse cele cu NFC Wireles carre le-am primit eu la el!
Iar Sony iti pot spune ca de cand au lansat acest telefon va fi un mare jucator pe piata telefoanelor deoarece au pus cea mai buna tehnologie si componente folosite de Sony intr-un singur device ,de unde si pretul zic eu justificat
Iphone 5S va costa aproximativ la fel(fara obiectiv) si acolo chiar vei fi dezamagit daca vrei sa faci upgrade de la5