Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Cele mai bune jocuri de Xbox 360 (2013)
-
Senior Member
1. Gears of War 1 - MP/ Gears of War 2 - SP
2. Alan Wake - unul dintre putinele jocuri in care am patruns intens in pielea persoanjului
Urmeaza ordine aleatorie:
3. Orange Box- Half Life 2
4. GTA 4
5. COD Modern Warfare 2
6. Red Dead Redemption
7. Brutal Legend
8. Call of Juarez Bound in Blood
9. Darksiders
10. Far Cry 2/3
11. Halo Combat Evolver CO-OP
12. Borderlands
13. Tomb Raider
14. Chronicles of Riddick Escape from Butcher Bay
15. Hitman Absolution
Imi pare rau, facusem o lista de vreo 20 si ceva, am mai taiat din ele si cu greu au ramas 15, in cazul in care am 61 de jocuri terminate pe 360, daca mai luam din ele o faceam chiar fara rost.
PS: trebuia sa faci thread-ul dupa 17