Quote Originally Posted by JamiroQuai View Post
@Scofield91
Lamureste-ma si pe mine in legatura cu L.A. Noire. Multi spun ca e prea multa vorbarie si te plictisesti repede, de-asta nu l-am incercat pana acum. Dar urmarind cateva gameplay review-uri, mi s-a parut chiar foarte intereseant, mai ales ca pe mine ma prinde genul asta de joc.

@Monky
Poate ar trebui sa facem si un topic despre cele mai proaste jocuri de pe xbox 360, in care fiecare va explica de ce considera jocul respectiv astfel. In felul asta, oamenii vor sti ce jocuri sa ocoleasca.

ON

Topul meu :

1. Red Dead Redemption - A fost cea mai frumoasa experienta pe care am trait-o intr-un joc de x360. De asemenea, este si unul din jocurile mele preferate, incluzand toate platformele.

2. Darksiders
3. Enslaved
4. Gears of War 2
5. Fable II
6. Amped 3
7. Pure
8. Test Drive Unliminted 2
9. Splinter Cell Conviction
10. Burnout Paradise
Pentru mine L.A. Noire a fost o experiență unică în materie de gaming. Nu este un joc agreat de toată lumea din variate motive (ești detectiv -> prin urmare nu poți face lucruri ca-n GTA sau alte jocuri asemănătoare precum să furi o mașină, să tragi cu arma în civili etc. ; presupune o atenție deosebită la detalii pentru a rezolva cazurile în mod corect -> te poți trezi că acuzi o persoană nevinovată sau că n-ai destule probe pentru a opri infractorul să comită alte fapte ilegale în viitor etc.)

Sfatul meu în legătură cu acest joc este: Dacă-ți plac seriale gen Criminal Minds, CSI, The Mentalist etc. acesta este jocul care îți testează cunoștințele dobândite în urma vizionării serialelor amintite! Atenția la mimica feței, la limbajul paraverbal din timpul interviurilor este ceva genial!

Jocul merită din plin, împreună cu fiecare DLC creat! Dacă ai întrebări, nelămuriri, dă-mi un PM!