Single post: Grand Theft Auto V - GTA 5 - GTA Online
-
12-09-2013 14:21 #1995 SP
Senior Member

Originally Posted by
Hazer
Crezi tu? Mie mi-au zis ca trimit toate coletele deodata cu cele din UK. Ai mai comandat de la ei asa si au trimis mai repede?
Plus asta:
Also: "ShopTo boss Igor Cipolletta said that the inability to ship titles more than a day before launch means that many deliveries won't arrive until the day after release."
Nu am mai avut precomanda la jocuri care s-au lansat marți, asa ca nu știu cum procedează în cazul ăsta.
Mi s-a întâmplat însă să-mi expedieze marți sau miercuri, iar joi sa am jocul (lansarea fiind vineri), deci chestia cu dispatch cu o zi înainte nu e bătută în cuie.
Sa speram totuși ca fiind vorba de un joc cu un număr asa mare de precomenzi, poate trimit mai din timp. Cred ca ShopTo expediază și sâmbăta, dar s-ar putea sa mă înșel.
---
Legat de damage, eu zic sa aveți răbdare sa jucați varianta finala. Cine știe din ce build-uri vechi sunt toate filmulețele astea. Refuz sa cred ca o firma atât de atenta la detalii (în GTA4 de ex auzeai cum pocnește evacuarea în timp ce se răcește, după ce parcai mașina...) alege sa ignore ceva atât de important - mai ales când s-au chinuit sa facă condusul mai realist decât în GTA4, faza cu centura etc...