ba da, mai frumoase ar fi Steelseries 7G (o Filco rebranded cu taste Cherry MX linear force) sau Das Keyboard care a ajuns la versiunea a treia si care are taste Cherry MX tactile clicky (fac zgomot mai mare). vezi ca in primul post am pus un link spre un articol dedicat tastaturilor cu taste mecanice iar pe pagina respectiva (undeva mai jos) este un filmulet cu diverse modele.

as far as design goes, Filco au un design modern (comparativ cu Unicomp sau Realforce) dar totusi minimalist pentru ca asta e targetul. cine vrea o tastatura frumoasa cu taste mecanice si cu posibilitatea de a configura tastele poate sa arunce o privire pe artlebedev.com la Optimus Maximus insa nu stiu citi dintre voi ar da 1700USD pe una. in plus, nu stiu cit de confortabil e sa tastezi pe asa ceva datorita formei/pozitiei tastelor, insa 1. e frumoasa si 2. faci ce vrei tu din tastele respective.

iti recomand sa te uiti aici. este cea mai tare colectie de linkuri pe care am gasit-o eu. te intereseaza sectiunile Manufacturers si Shopping cu mentiunea ca o parte din producatorii mentionati acolo fac tastaturi de toate tipurile. daca vrei insa ceva similar cu cele mentionate aici in topic, atunci trebuie sa te uiti dupa 'mechanical switches' sau 'Cherry switches' in descrierea modelului respectiv.