Single post: Grand Theft Auto V - GTA 5 - GTA Online
-
27-09-2013 10:43 #3249 SP
Senior Member
am citit prin topicul respectiv. si ei se tot intreaba pe parcursul lui daca intr-adevar actiunile jucatorilor influenteaza piata (BAWSAQ). momentan nu e clar pentru ca fiecare posteaza cate un pret diferit si daca era valida teoria toti ar fi trebuit sa vada acelasi pret in acelasi moment. acum au alta teorie. ca cica valorile ar fi diferite in functie de platforma (PS3 sau X360). eu as zice ca e bull**** sau ma rog... nu avem dovezi clare ca teoria se aplica. cu alte cuvinte... don't bet on it
sau do bet on it dar rezultatele sunt random, nicidecum previzibile.
am gasit asta
http://socialclub.rockstargames.com/...tav/ps3/bawsaq
si intr-adevar poti sa alegi PS3 sau X360, ceea ce ar sugera ca preturile fluctueaza in functie de platforma, dar de aici si pana la a avea siguranta ca preturile sunt influentate de actiunile jucatorilor e cale lunga. ce nu e afisat este volumul total al tranzactiilor (zilnic) si numarul acestora. daca am avea informatiile astea ne-am da mai usor seama ce si cum se intampla.
Dante, ok thanks, am citit acum articolul ala. vedem daca tine spilu (eu oricum nu am bani sa bag ca am jucat foarte putin) dar sunt curios.