Single post: Nintendo Wii a atins 100 de milioane de unitati vandute

  1. #1 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar

    Nintendo Wii a atins 100 de milioane de unitati vandute

    In ciuda faptului ca Nintendo Wii nu a beneficiat de grafica la fel de buna ca si rivalii sai de la Microsoft si Sony, iata ca aceasta e prima consola din generatia a saptea care a atins 100 de milioane de unitati vandute. Cei de la Nintendo ar terbui sa fie foarte mandrii avand in vedere ca doar inca 4 console (doua dintre ele fiind portabile) se pot lauda cu o astfel de realizare: Playstation 1 (104 mil.), Game Boy (118 mil.), Nintendo DS (154. mil) si bine-nteles Playstation 2 care se afla pe locul intai cu mai bine de 157 de milioane de exemplare vandute.

    Se pare ca grafica nu e totul, iar inovatiile ce le-a adus Wii au oferit un avantaj destul de mare fata de celelalte home console-uri din generatia sa. PS3-ul se afla in aceasta categorie pe locul 2 cu 79 de milioane de console vandute, in timp ce Xbox 360 e cu doar un milion de exemplare in urma fata de acesta.

    Nu putem decat sa ii felicitam pe cei de la Nintendo si sa speram ca o vor duce cel putin la fel de bine si cu home console-ul lor actual: Wii U. Desi situatia acesteia nu pare la fel de buna ca si la Wii, cine stie, poate se vor schimba lucrurile in cativa ani.

    Ce parere aveti de aceasta realizare? Sunteti multumiti de Wii? Va tenteaza sa cumparati unul avand in vedere ca pretul e undeva in jur de 100-150 de dolari? Ce jocuri v-au impresionat cel mai mult? Si ce parere aveti de Wii U, acum ca vedem ce succes incredibil avut de predecesorul acesteia? (vorbim de 100 de milioane de exemplare vandute in doar 7 ani, oameni buni)
    Attached Images Attached Images nintendo-splash-image1.jpg