Quote Originally Posted by RaverX View Post
Nu vreau sa iau partea nimanui, dar iti pot spune din proprie experienta ca nu e chiar asa. Fireste, intr-o lume ideala e cum zici tu: iei ceva, mergi acasa si te astepti sa mearga din prima. Dar in lumea reala nu se intampla asa, nici macar cand iei ceva sigilat din magazin... Am patit sa iau sursa noua din magazin (si de marca si scumpa, a fost peste 1200 lei atunci) si nu pornea deloc.

Deci iti dai seama ca problemele astea pot aparea mult mai usor la un produs SH si trimis prin curier/posta. In locul tau eu as accepta propunerea facuta: sa-ti trimita un nou hdd si sa vezi daca se rezolva problema, stiu ca e frustrant, dar chestiile astea se intampla. Repet: nu sunt de partea nimanui, doar iti spun cum e viata reala, nu aia ideala.
Stiu RaverX eu am un "noroc" constant cu cei de la emag care din 7 produse comandate de la ei, 5 au avut diverse defecte sau complet stricate. Diferenta este ca acolo ai o grantie si iti pot inlocui produsul sau iti pot da altul in schimb. Aici eu am dat 600 RON pe un paper weight si stau si inghit *****uri de la un pustan care probabil cu asta se ocupa, bisnita pe forumuri si pe okazii. Deja s-a ajuns intr-o fundatura in care este cuvantul meu impotriva lui si irosim biți degeaba pe forum.
MonkY iti multumesc pentru interesul aratat de a rezolva civilizat si omeneste aceasta problema si imi pare rau ca prima mea interactiune cu aceasta comunitate online, dealtfel recomandata de prieteni si colegi de servici, a fost execrabila si nu stiu daca o voi repeta. Nu pot decat sa te invit la mine acasa sa ma cunosti si sa vezi consola care este fix asa cum am primit-o, daca esti din Bucuresti. A fost greseala mea ca m-am grabit sa cumpar ceva second hand pe incredere si nu o sa o mai repet. O zi buna tuturor.