Single post: PS4 - discutii despre comenzi si precomenzi
-
Member
Da, eu am inteles ce vrei sa zici tu, daca i-as plăti în avans, ar pierde banii mei daca nu respecta livrarea. Dar asa oricum pierde banii mei, pe care i-as fi plătit la livrare. Iti dau concret exemplul meu. Am facut precomanda de la emag de prin iunie... Nu mai stiu exact data.Am facut-o cu profit stare pt forum si as fi plătit-o la livrare pe 1 dec. Nu as fi anulat-o pt nimic in lume. Au amânat livrarea, au pierdut precomanda si banii mei.
Nu cred că s-ar fi zbătut mai mult dacă aveau banii deja incasati, pt.că e posibil sa nu fi fost in stare sa cumpere consolele no matter what si pe de alta parte pt ca sunt sigur ca valoarea precomenzilor e mica si nu ii impulsioneaza sa rezolve ceva.
Oricum ar fi fost ei banii ii pierdeau.
Dimpotrivs, cu banii deja incasati poate mai prosteau pe cineva sa le livreze alte produse de valoarea aia, adica pacaleau sa cumperi ceva ce nu vrei, asa cum este si strategia care a fost aplicata in ro de toti retailerii. Promisiuni carlig de precomanda ca sa te agate... Intra la mine in magazin si vad eu ce iti vand, chiar daca nu ai nevoie de nimic.