Quote Originally Posted by Srachi View Post
Arata bine imaginea chiar si in poza, 6500 este un TV reusit.

@bubli daca cumva intampini ceva ce nu-ti place la imagini care se misca rapid dezactiveaza optiunea motion plus. Poate e problema doar cu tv-ul meu cand optiunea asta e pornita dar in caz ca intampini ceva neplacut sa nu te sperii si sa incerci sa o setezi pe off. Backlight bleeding ai la el cumva? Al meu are putin in coltu stanga jos, vizibil doar noaptea cand becurile sunt stinse si nu este imagine afisata pe ecran.
Bleeding nu am observat, dar recunosc ca nu sunt nici foarte atent la aceste detalii. Motion Plus momentan e pe standard si nu am incercat cu el off. Dar voi face asta cand ajung acasa sa vad diferentele.


Quote Originally Posted by Tekken View Post
Presupunand ca ai conectat tv la receiver prin hdmi, in receiver setezi hdmi control - on, arc - on iar in tv - menu - sound - speaker settings - speaker select - receiver si system - anynet+ (hdmi-cec) - on.
Deci am pus cablul HDMI in ARC la TV si in HDMI 1 in receiver. Zice ca se conecteaza, se opreste sunetul in tv cand pornesc receiverul, dar nu se aude nimic in boxe. Si boxele stiu ca merg O sa verific setarile tale pe receiver cand ajung acasa. Mersi.