Americanii sunt mai nationalisti decat nemtii din anii '30.

Dar cui ii pasa daca americanii cumpara XBOX One si europenii cumpara PS 4, pana la urma, mai ales ca europenii au parte doar de "lucruri" frumoase din partea Sony.

Eu oricum sunt xenofob (consolofob mai degraba pentru ca tin si sustin PS pana-n dinti ) si sunt ferm convins ca Microsoft se bazeaza pe piata americana ca sa faca niscai cash, Europa a sub dictaturi SONY.

Si pe buna dreptate, pana la urma, adica, toti prietenii mei ridica in slavi KINECT-ul celor de la Microsoft (IT-isti care se bucura ca fac sala si joaca tenis, box si fotbal in sufragerie ), dar in momentul in care le spun cum trateaza gamerii SONY (ce jocuri gratis, ce discount-uri, cum se plimba jocurile etc.) multi raman dupa care-ti dau hai ba ca nu se poate asa ceva. Stiti si voi ca exista indivizi de genul. Ori, daca sunt din astia la noi, de ce nu ar fi si la americani? Si avand in vedere si populatia de pe continentul respectiv raportat la Romania.... TADAAAAAAM!

---------- Post added 22-10-2013 at 09:41 ----------

Quote Originally Posted by Joystick View Post
Normal ca americanul cumpara Xbox One ca doar nu e tampit sa dea 400$ japonezilor pe Ps4 ....
OFFTOPIC (scuze pentru ceea ce urmeaza)- Imi place semnatura ta. La mine semnatura ta ar suna cumva de genul: Not the best Player...But i will stop your KillStrike ! By killing myself with a grenade! HA!