Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Clubul PlayStation 4
-
27-10-2013 16:51 #3654 SP
Senior Member
Zvonuri... Si Nintendo a incercat sa faca asta si uite ce bine le-a fost.
Eu cred ca producatorii de jocuri sunt destul de constienti ca video-urile de pe Youtube le fac reclama gratuita si de multe ori au influentat vanzarile. Sunt prea multe companii "monstru" care nu vor permite asa ceva: Machinima, Curse, IGN si toti ceilalti care se ocupa de gaming pe YT.
Dupa revolta cauzata de DRM, nu cred ca o sa fie nici o companie atat de idioata incat sa faca asa ceva. Si de ce au mai introdus modalitatea de a filma gameplay-ul cu consolele daca nu te lasa sa-l postezi nicaieri?
Adam se cam comporta precum Cliff, alt idiot. Chiar sunt curios ce l-a deranjat atat de mult incat si el si nevasta lui au inceput sa se planga pe Twitter.
Shuhei Yoshida Has No Idea Why Adam Sessler Would Have A Problem With Sony | N4G