@Monky,sol1d - DeMons nu a șters postarea,un Moderator ia șterso sau forumul e de vina,am vazut poza. (A puso de vreo doua ori,vad ca ultimul post ia fost șters,deci clar un Moderator/Administrator)

@MENTATAL0R - Postarea ta lasa de dorit,e de toată noima.. cum poti sa spui asa ceva? Si mai spui de avatarul lui altu. "dak" Clar,cocalar sau copil mic care habar nu are de lumea Gamingului,IT. *bitchslap*
Adobe a renuntat la supportul pentru Cuda,deci adio cuda. Avantaj AMD.(Multi incep sa renunte la nvidia,usor usor,si cine rade la urma,rade mai bine)
GCN 1.0 / 1.1 Este o arhitectura revolutionara,foarte rezistenta si stabila,and good OC.
Monstru@lab501: 290X bate Titan. Si e mai ieftina. Ce vrei mai mult? (Transmisa unui fanboy nvidia,e interesant ca un chip mic cu 6.2B tranzistori bate un chip foart mare cu 7.1BT)
Hawaii XT R9 290X 438mm2 GK110 Titan 550mm2
Si spui ca AMD e sub nvidia,you don't say... First 28 nm,first GDDR5,first Directix 10.1,11.1,11.2 Si ce mai e...
La capitolul Drivere esti informat foarte prost,AMD cu fiecare driver lansat aduce o performanta sporita. Vezi 680 vs 7970 GHz,categoria drivere.
Am văzut că-ți place sa trăiești în trecut,vrei sa ne amintim de driverul nvidia 31xx(nu-mi amintesc versiunea exacta),care aducea un istant BSOD,si nu mai puteai face nimic. Sau umplut forumuriile pe atunci.

Quote Originally Posted by Mentatalor
Eu nu am auzit de amd sa fie pt jocuri decat acum la noile console.Se stia ca fac lucruri ieftine si proaste(nu aveau suport serios ca nvidia pt gaming).Poate si de asta au mers consolele pe amd-ieftineala(nu mai zic si proaste).In 2013 inainte ca o consola sa apara pe piata se face overclock si nu poate sa duca niste jocuri in 1080
Penibil omule.

Feature Highlights of The AMD Catalyst 13.11 Beta​​6 Driver for Windows
  • Includes all Feature Highlights of AMD Catalyst 13.11 Beta
  • Includes support for the new prod​ucts:
    • AMD Radeon​™ R9 290X
    • AMD Radeon R9 290
  • ​Performance improvements
    • ​Batman: Arkham Origins - improves performance up to 35% with MSAA 8x enabled
    • Total War™: Rome 2 - improves performance up to 10%
    • Battlefield 3 - improves performance up to 10%
    • GRID 2 - improves performance up to 8.5%
    • DiRT Showdown - improves performance up to 10%
    • Formula 1™ 2013 - improves performance up to 8%
    • DiRT 3 - improves performance up to 7%
    • Sleeping Dogs - improves performance up to 5%
  • ​Automatic AMD Eyefinity Configuration​
  • Automatic "plug and play" configuration of supported Ultra HD/4K tiled displays
P.S Marketing-ul nvidia e corupt,punct.(money money.)