cel mai jegos joc din istorie, am jucat azi 5 meciuri la ultimate team am inebunit...aveam 4-1-0, am jucat sa promovez si in ultimile 5 meciuri ramase 4 infrangeri, nu mai zic cum ca stiti si voi...acum vine meciul 5, incep bine ca deobicei 1-0, 1-1, incep sa ma enervez, face adversarul 1-2, dupa 2-2, 3-2, 3-3, 4-3, 4-4, minutul 84, face 4-5, incep si injur de toate prin casa, sa dau cu gamepadul de pamant, sa injur cum nu am injurat toata viata, dau drumu la cele 6 minute ramase din joc, ca sa nu ies, si reusesc in minutul 88 5-5, dupa recuperez mingia repede scap iar singur cu portarul si dupa mult ghinion si ratari singur cu portarul reusesc sa dau gol si sa intorc rezultatul la 6-5 pentru mine, mai e ultima faza, adversarul imi da emotii dar recuperez mingia pasez nitel si final de meci, am reusit sa promovez cu 5-1-4, dar pacat ca nu am reusit sa iau titlul...

acum la munca ma duc cu nervi si stres, in loc sa ma duc relaxat si distrat, jocul asta e facut la panarama, adversarul mi-a dat 3 goluri din corner, respingea portarul, sarea mingia la el, gol, dupa 2 suturi respingea portarul, sarea mingia la el, gol...asa am patit in toate meciurile

pasele simple nu ies, intorc mingia in careu, si jucatorul o lasa sa treaca, mingia trece prin jucatori, arbitrul ma incurca numai pe mine...am mai imbatranit 1 an dupa meciurile de azi

la fifa13 seasons, prin liga 4, aveam 40-1-0, acum pierd 3-4 meciuri, castig 1 meci, si nu cred ca am devenit muratura peste noapte