Quote Originally Posted by temugin View Post
Ps4 nu are probleme cu incalzirea, devkiturile parca arata totusi altfel fata de varianta retail, chiar daca unii poarta ochelari pot observa usor diferentele majore intre kit si consola care se vinde pe raft, in alt post am citit ca cineva a testat Bf4 1,5 - 2 h !!!, sunt deja linistit - consola a mers 2h in load, este revolutionar. Dar de ce nu a postat acel test pentru noi, cititorii, consumatorii ?
Scuze dar nu am inteles exact la ce anume se referea postul tau... incerc sa raspund doar la prima parte (tot cu o intrebare): Ai auzit de NDA? Non Disclosure Agreement, pe care orice developer, pubisher, reviewer and so on... il semneaza cu Sony. Si in cazul lui PS4, se specifica acolo foarte clar ca daca pana pe data X ai postat public informatii despre consola pe care ti-au dat-o... te dau in judecata si cer niste daune de-ti merg fulgii. Sa nu va imaginati ca se poate pune cineva cu Microsoft & Sony... sau ca in marinimia lor, cei de la Sony vor trece cu vederea peste astfel de informatii scapate public.

Singura modalitate prin care o astfel de informatie poate sa scape... este ca acel cineva sa faca publice informatiile fara sa-si declare identitatea (de exp. sa posteze pe userul sau pe un forum). Dar atunci deja intervine legitimitatea afirmatiilor. Asa si eu pot sa-mi fac un user si sa debitez orice prostie... asta nu inseamna ca trebuie sa ma creada cineva.

Prin urmare, asteptati sa se ajunga la data X (care probabil va fi data lansarii)... sau sperati ca un "cineva" sa puna mana pe o consola retail si sa-i faca un test cap-coada, fara sa-l doara de represalii.

P.S. Noi (ConsoleGames.ro) avem acest avantaj... ca fata de altii, nu avem advertoriale, nu suntem obligati prin contract sa scriem de bine sau de rau de un anumit produs... nu avem NDA-uri cu X sau Y, nu suntem platiti sa scriem intrun fel sau altul despre un produs. Prin urmare, stati linistiti... cand vom avea consolele, vom publica ABSOLUT TOT ce este de stiut despre ele. Word!