Asta ar fi chiar... tare. Deci Samsung n-a mai apucat nimic generatia asta?
Nici mie nu-mi surade ideea de camera intr-o tableta... dar la urma urmei, las-o sa fie acolo. Macar daca o foloseste cineva, sa nu fie sh#tty. Eu am avut cred ca in 3 ani 2 urgente in care m-a salvat tableta cu camera... Nu e suficient ca sa merite, dar daca tot e...
Te asteptai ca plasticul ieftin sa fie mai greu ca aluminiul?
Cat despre rezolutie... tot 2560 x 1600 a avut si anteriorul Nexus 10, dar nu puteai juca mai nimic pt. ca GPU-ul "lesina" pur si simplu. Sa speram ca nu vor mai face aceeasi greseala.
Nu cred ca pretul e neaparat factorul X (ca sa zic asa), cat faptul ca produc foarte putine bucati. Pun pariu ca si la 500 EUR ar fi sold-out tot intr-o singura zi (sau hai doua).
In momentul de fata, ca si CPU-uri performante pt. mobile, in afara de Snapdragon 800, A7 si Bay Trail, mai stii ceva peste? A7 e al lui Apple, Bay Trail e x86 si al lui Intel... nu mai ramanea decat cel mai performant (si accesibil) ARM.
Acum depinde si pt. ce sunt cele 18h de autonomie. De exp. A7-ul asta la ce tine de browsing, word processing, emails, social media & stuff te lasa cu gura cascata (vezi attached photo - si inca n-am reusit sa termin de "formatat" bateria). Eu zic ca se poate optimiza in draci consumul (mai ales ca nu are GSM/3G). Din pacate insa, ma tem ca va fi ca la Nexus 7... unde vad in reviews autonomie de 14 ore or so, si de fapt se duce in 4 ore de browsing...