Single post: Nexus 9

1. #11 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by trickz View Post
    Producatorul este LG, aparent...
    Asta ar fi chiar... tare. Deci Samsung n-a mai apucat nimic generatia asta?
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Ce faci domne cu camera aia de 10MP? Sau 4MP in fata? Daca se adevereste, mai bine bagau camera aia in Nexus 5, intr-o tableta nu isi are rostul.
    Nici mie nu-mi surade ideea de camera intr-o tableta... dar la urma urmei, las-o sa fie acolo. Macar daca o foloseste cineva, sa nu fie sh#tty. Eu am avut cred ca in 3 ani 2 urgente in care m-a salvat tableta cu camera... Nu e suficient ca sa merite, dar daca tot e...
    Oricum, la 420g e mai usoara decat un iPad Air
    Te asteptai ca plasticul ieftin sa fie mai greu ca aluminiul?
    e mai usoara decat un iPad Air iar rezolutia e si ea mai mare.
    Cat despre rezolutie... tot 2560 x 1600 a avut si anteriorul Nexus 10, dar nu puteai juca mai nimic pt. ca GPU-ul "lesina" pur si simplu. Sa speram ca nu vor mai face aceeasi greseala.
    La 350EUR cat o sa coste probabil in Europa, o sa fie nebunia ca la Nexus 5, adica sold-out intr-o zi.
    Nu cred ca pretul e neaparat factorul X (ca sa zic asa), cat faptul ca produc foarte putine bucati. Pun pariu ca si la 500 EUR ar fi sold-out tot intr-o singura zi (sau hai doua).
    Ma asteptam totusi la ceva mai mult decat un Snapdragon 800 care deja e pe toate telefoanele si tabletele.
    In momentul de fata, ca si CPU-uri performante pt. mobile, in afara de Snapdragon 800, A7 si Bay Trail, mai stii ceva peste? A7 e al lui Apple, Bay Trail e x86 si al lui Intel... nu mai ramanea decat cel mai performant (si accesibil) ARM.
    LE: 18h autonomie? S-o vad si pe asta...
    Acum depinde si pt. ce sunt cele 18h de autonomie. De exp. A7-ul asta la ce tine de browsing, word processing, emails, social media & stuff te lasa cu gura cascata (vezi attached photo - si inca n-am reusit sa termin de "formatat" bateria). Eu zic ca se poate optimiza in draci consumul (mai ales ca nu are GSM/3G). Din pacate insa, ma tem ca va fi ca la Nexus 7... unde vad in reviews autonomie de 14 ore or so, si de fapt se duce in 4 ore de browsing...
    Attached Images Attached Images photo.png