Single post: Clubul PlayStation 4
-
18-11-2013 01:44 #4508 SP
Admin

Originally Posted by
temugin
Hai sa nu exageram acum. Eu sunt genul urat de multi pentru ca atac si/sau apar ambele parti (atunci cand este cazul). Iar acum cred ca e cazul sa nu aruncam o intreaga generatie "next-gen" la gunoi pentru un anumit numar de cazuri. Daca am fi facut asa cand au aparut problemele la Xbox 360, probabil toti inca aveam PS2 si Xbox. Sau PS1 si... oops, Gamecube (ca Xbox nu se inventase inca) 
E pacat ce se intampla cu PS4-urile busite... dar dupa ce citesti despre chinezi studenti obligati sa lucreze la asamblarea lor, ce sa mai zici? Probabil ca sunt aceiasi care la fabricarea lui Xbox 360 erau in liceu si lipeau procesoarele cu super glue, ca pasta termica era prea scumpa...
Vad ca pe amazon.com deja au ajuns la 1,180 cu 5 stelute si 548 cu una. Aici deja cred ca e pe principiul "love it or hate it", pentru ca nu prea vad cale de mijloc. Cati ori fi fanboys/bots... cati or avea probleme cu adevarat, cati altii or mai fi care nu au mai stat sa dea rating... probabil nu vom afla niciodata.
Imi "pare rau" de americani... dar va readuc aminte ca eu am fost cel mai fericit cand am aflat ca in US se va lansa inaintea UE. Nu de alta, dar lasa-i pe ei sa fie beta testeri
I know, i'm evil... dar stiti cum este: imi pare rau de ei, dar de mine mi se rupe sufletul. Hai cu consola perfecta pentru UE!