comad007: nu exista garantie "universala". Internationala sau europeana cred ca ai vrut sa spui...

Referitor la prima intrebare: Daca vei avea probleme cu consola, nu vei avea unde sa o trimiti in Bucuresti, pentru ca produsul nu exista oficial la noi. In cel mai fericit caz cei de la service-ul Sony te vor indruma sau o vor trimite ei in afara. Lucru pe care poti sa-l faci si tu dealtfel (sa trimiti in Germania sau UK).

Pentru a doua intrebare: Presupun ca esti constient ca jocurile achizitionate de pe PS3 nu sunt compatibile cu PS4. Caz in care nu conteaza ce ai cumparat tu pana acum... daca nu sunt jocuri pentru PS4, nu le vei putea rula oricum. Contul il vei putea folosi in continuare, jocurile nu le vei pierde, dar in afara de Trophies & Friends, nu prea ai ce folosi. Daca ai PS+ deja poti achizitiona chiar si de pe PS3 2 jocuri de PS4 (daca ai cont de US - pe UK pe 29.11.2013).

Referitor la "jocuri la noi in magazine poate dupa 1Ianuarie 2014 sa fie disponibile" este iarasi o afirmatie gresita. Sunt deja magazine care promit livrari chiar si in Noiembrie (plus Decembrie) 2013. Exemplu: Listare platforma.

Cat despre Eboda, nu comentez. Daca e compatibil HDCP ar trebui sa-ti mearga.