Single post: Clubul Xbox One
-
25-11-2013 18:41 #2717 SP
Member
Cateva impresii 'la cald'. Prima problema de care m-am izbit a fost ca nu a functionat cu cablul HDMI cu care am incercat initial, am folosit pana la urma cablul cu care a venit consola. Cred ca e o problema legata de cat de mare e partea metalica a mufei hdmi, daca nu este suficient de mare nu intra foarte bine in consola si de acolo problema. Asadar, aveti grija ce cabluri folositi, pentru mine era mai ok sa folosesc un cablu deja existent in televizor (am un sistem mai 'complex' de cable management).
Al doilea lucru care ma 'incurca' este dimensiunea sursei, dar si grosimea cablurilor de la sursa si de la Kinect. Destul de greu de mascat astfel de cabluri, dar asta este mai degraba o problema personala. Consola este mare, incerc sa pun mai tarziu o poza alaturi de ps3 si xbox360, le am aranjate in linie si se vede mai bine diferenta. Este foarte silentioasa consola, din ce am observat pana acum si temperatura la care sta este destul de joasa.
Gamepad-ul, asa cum ne-a obisnuit MS, este foarte ergonomic. Pare ca 'se lipeste' de mana, parca o idee mai bine decat la xbox360. Am sesizat si o mica problema, la apasarea butonului A se aude un click destul de deranjant. Probabil insa asa s-a nimerit la mine gamepad-ul, nu cred ca toate sunt la fel.