Single post: Clubul PlayStation 4
-
26-11-2013 04:44 #4785 SP
Member

Originally Posted by
tudyniuz
Pentru inceput, consola mi se pare mare. Mai mare decat PS3 Fat, nici nu stiu cum o sa imi incapa langa TV, poate daca renunt la vreo consola. In rest, e urata ca si in poze.
Controller-ul nu mi s-a parut grozav. Dupa ce am terminat Demo-ul Knack odata si apoi am mai jucat jumatate, nu m-a impresionat. Touchpad-ul e placut la atingere si pot spune ca e un controller reusit, insa nu cred ca imi place mai mult decat cel de X360
Eu cred ca tu vrei sa iti placa mai mult Xbox-ul pt ca argumentele tale sunt aiurea. Am jucat si eu toate jocurile disponibile, consola e laudata pt design si navigarea prin meniuri. Eu zic sa incerci alte jocuri, vezi si tu un Battlefield 4 sau Killzone, nu repezeala aia de joc(Knack). Restul jocurilor sunt port-uri amarate, eu inca nu am vazut joc lansat cu o noua generatie si sa ma impresioneze. Iar daca consola e asa de supradimensionata, eu sugerez sa renunti la xbox ca sa-i faci loc langa tv 
Edit: Acum am vazut video tocmai postat mai sus. Tudynuz, acum trebuie sa-ti comanzi mobila noua sa acomodezi designul impecabil Microsoft.