Asa a fost intotdeauna UT. Jucatorii cu pace mare fac legea pe teren. Intr-adevar, am observat ca, anul asta, fundasii nu foarte rapizi dar precisi la interceptii si la jocul aerian, se tin ceva mai bine. Am avut unele probleme cu asemenea fundasi, dar cel mai stresant mi s-a parut Dante. Ori de cate ori se intampla sa joc impotriva lui, nu prea reuseam deloc sa trec. Era peste tot in aparare.

Totusi, ca sa iti permiti sa folosesti asemenea fundasi, trebuie sa cunosti foarte, foarte bine jocul si sa te aperi extrem de precis. Daca dai de unul care paseaza numai peste aparare, fundasul tau de 75- pace va fi depasit in foarte multe randuri de un atacant cu 86+ pace. Mie imi este greu chiar si cu fundasi de 77 pace sa fac dublajul in aparare, pentru a nu-l lasa pe adversar sa scape singur cu portarul in urma unei pase lobate.

Pe mine cel mai tare ma enerveaza la UT ca au facut pasa asta prea perfecta. Are o acuratete mult prea mare, avand sanse mari de reusita chiar si cand o dai la intamplare in fata. Mereu dau de saracii care, atunci cand incep mingea de la jumatate, dau imediat pasa peste aparare si-mi scapa fata in fata cu portarul. Meci de meci patesc asta si nu stiu cum altfel sa combat chestia asta decat prin scoaterea portarului, solutie care n-are intotdeauna sanse de reusita...