Un MMO bazat pe universul Warhammer 40.000.
Sa aiba bugetul SWTOR-ului dar sa fie facut ca lumea, nu scos cat mai rapid pe piata. Si sa fie subscription-based (gen FF XIV sau WoW), jocul tot primind update-uri constante. Si sa primeasca la timpul potrivit si expansion-uri.
Stilul de joc sa nu fie click-based ci un model bazat mai mult pe actiune (gen Guild Wars2). Si sa aiba un sistem fabulos de PvP / World vs. World.
Dar nici PvE-ul sa nu fie neglijat, respectandu-se intocmai lore-ul universului 40K.

Pe partea single-player, un reboot la seria Legacy of Kain, sa inceapa povestea de la inceput. Da, 2 jocuri separate in care in unul joci cu Raziel si in celalalt cu Kain, dar mecanica jocurilor sa fie diferita (eventual cu Raziel sa fie mai actiune si cu Kain mai stealth). Si in final dupa 2 titluri din fiecare sa ii reunesc pe amandoi intr-un singur joc gen Defiance. Chiar sa dezvolt universul si intr-o alta ramura gen 1-2 jocuri exceptionale cu alte personaje pe sisteme hand-held (desi cred ca numai pe Vita e posibil, pe 3DS nu vad cum as putea face un asa joc).
Si cea mai importanta parte din toata treaba asta e sa aiba si o poveste pe masura, nu sa fii nevoit sa dai pe wikipedia sa te interesezi de lore-ul universului, de povesti secundare etc.
Si spre deosebire de prima serie, reboot-ul sa aiba si closure intr-un final.