Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
ipad mina retina ! aceasta va fi si urmatoarea mea achizitie sau ipad aird, inca nu m-am decis .
Daca vrei mobilitate, go for Mini. Daca esti ca mine, mai "batranel" si vrei sa vezi totul mare si sa nu te chinui sa dai "click"... go for Air. Dar iti recomand 32GB (minim)... stiu ca pare cam mare diferenta de pret, dar in timp imi vei multumi. Deja sunt jocuri care ocupa 3-4GB...
Quote Originally Posted by Dant3 View Post
Într-adevăr, am primit un mail de la Flanco cu putin timp in urma, cel mai ieftin model e 1899, 16gb, wifi.
Desi te vei chinui cu spatiul... crede-ma ca merita fiecare cent. iPad Mini cu Retina e un iPad Air mai mic... diferenta e de doar 100Mhz intre el si fratele mai mare. Practic esti asigurat ca iti va merge totul brici (dupa ce se mai updateaza un pic iOS7).

Nexus 7 e intr-adevar bang for the buck, daca esti norocos sa prinzi una fara probleme. Daca dai un search dupa Nexus 7 2013 "random freezes", "shutdowns", "screen problems" (si primele batch-uri de iPad Mini cu Retina au issues - dar stii ca acolo se schimba fara drept de apel)... s-ar putea sa renunti singur. Si e mare pacat, intrucat ecranul lui Nexus 7 face toti banii... de miscat se misca binisor (cu lag-ul de rigoare insa)... iar ca pret e sublim (nu si in Romania inca).