Merita consolele si nu sunt pc gamer (cu mici exceptii), chill out, dar era strict vorba de SSHD pe care l-ai promovat in thread, nu este atat de ''fara cusur'' incat toti posesorii de ps3, ps4 sau Xone sa-si cumpere maine unul pt upgrade fara a sti pe ce dau banii, consider ca opinia ta conteaza mult si poate unii nici nu mai citesc despre teste samd, ia direct acel SSHD ca asa a spus un membru de referinta al acestui forum, tu crezi ca stau multi pe net sa piarda timp pe review cand se pot distra in acel timp cu alte preocupari ? mi se pare normal sa specifici punctele forte si slabe la un produs, pe scurt SSHD foloseste memoria flash doar in anumite contexte, batran sunt si eu (joc din era ps1), daca citeai putin in spate am si spus ca nu detest lipsa de hardware power la Xone, in fond eu vreau jocuri exclusive gen Quantum Break etc, dar daca MS face pe prostu si scoate Forza 6, 7 sau Halo 5,8 ? si iar same old story asemeni 360 din anul 2009 - atunci aleg Ps4 unde detest acel controller, eu nu fac parte din generatia pro cu tablete, smartphone si iwatch sau VR cum vor sa faca la Oculus Rift. Dar de aici sa umfli pretul de cel putin 2-3x pe miza faptului ca jucatorul x isi doreste foarte mult un nou produs este cale lunga, imi plac consolele la pretul apropiat realitatii si nu impus de anumiti ''umflati'' financiar. Ms are proasta reputatie de a lasa consola old foarte rapid fara titluri, adica tu sau altu puteti compara Last of Us sau Puppeteer cu ceva de pe 360 in ultimii 2-3 ani ? am spus doar 2 titluri si s-a facut mic 360. Momentan Xone are titluri mai ok dpdv personal, imi place cum e facut, gen tank, dar mi se parea de buna cuviinta sa scoata Kinectul din pachet - automat sa fie un bundle mai ieftin si pentru cei care nu fac sport in dormitor, si il vor scoate daca vanzarile nu sar de jumatatea Ps4, pana la urma totul se reduce la bani. Daca imi placea foarte mult pc numaram pixelii la multiplatforme de x ori pana acum si tunam sus si tare ca Assassins Creed 4 arata muult mai bine pe pc, nu conteaza ca am 3 placi in sli si procesor de 2000 ron, 16 gb sau 32 ram, etc - pentru multi conteaza faptul ca ei pot juca acel joc pe o rezolutie superioara, perceptia ca se ''vede mai bine'' surclaseaza tot, si sunt multi care baga si 2-3000E pe un rig doar din acest motiv fara macar sa clipeasca, nu poti condamna pe anumiti useri ca nu dau 1000 ron lunar pe jocuri, poate au prietena in spital, poate sunt someri, poate castiga minimum pe economie gen 800-1000 ron (din care aproapte toti ii dai pe utilitati sau facturi), suntem in Ro si realitatea striveste fara mila. Ultima disputa console vs pc am avut-o cu un amic care dupa ce trec 6 ani de la aparitia x 360 are TUPEUL sa imi spuna ca Crysis 3 arata mult mai bine pe pc decat pe xbox-ul din 2006, o discutie prea lunga si fara rost in acest thread.