Am invatat de-a lungul timpului sa nu ma mai iau dupa toti criticii. Prea multe interese, si cateodata prea putine puncte comune (cu mine).

Am ajuns la actul III si pana in momentul de fata, jocul asta e de nota 9.5/10. Ce 900p nene, ca daca n-ar fi zis nimic, eu unul n-as fi crezut. Deci daca in Forza Motorsport 5 care se lauda cu 1080p inca mai vezi jagged lines, eu unul in Ryse n-am vazut asa ceva. Pana acum cred ca e cel mai bun joc pe X1 (pe placul meu ma refer). Dead Rising 3 parca ar fi un joc de Xbox 360 in comparatie cu el...

Arata atat de bine ingame, ca in cutscene-uri deja pre-renderingul e useless. Totul e facut din engine si se vede ca se pricepe Crytek. Eu unul sunt ferm convins ca daca mai aveau cateva luni la dispozitie, ar fi rulat si in 1080p.

Trefla, legat de FPS, pana acum e totul mai mult decat decent. Chiar si cu explozii imense, valuri, vase zdrobindu-se de tzarm in timp ce toti urla in stanga si in dreapta, nu am observat drops.

Cat despre micro-tranzactii, pana acum nu mi-au oferit decat alternativa la valor points sau ce Dzeu sunt. Dar treci in modul +XP si ii faci repede. Sa vedem mai incolo ce si cum.