Single post: Decizie grea pentru anul care vine
-
Admin

Originally Posted by
Mariush
Monky, ai tot respectul meu pentru rabdarea pe care o ai, sa repeti mereu astfel de lucruri...Eu unul m-as simti ca o banda stricata si probabil i-as arata usa tanarului, ba chiar i-as tine-o galant, deschisa.
Cateodata si eu am impresia ca o sa o iau razna incercand sa explic la nesfarsit acelasi lucru... dar n-am ce sa fac man, daca nu era ceva de suflet, vindeam pana acum CG-ul (si chiar am avut oferte al naibii de serioase) si acum stateam linistit in banca mea.

Originally Posted by
Mariush
Anyway, aplaud initiativa, it's about time.
Multumim. Sper sa fie de bun augur. Cat despre nebunia asta, chiar ma intreba pana si contabilul de ce Dzeu ne mai chinuim sa facem totul cu acte... ca am putea scapa mult mai usor la negru (numai TVA-ul si impozit-ul daca l-am reduce si din start ar fi totul mai usor). Uite tocmai din cauza unora care nu cred si au impresia ca noi aici facem bisnita sau profit pe seama userilor... Nu mai vorbesc de cate controale am avut si cate acuzatii s-au adus aiurea. E motivul pentru care eu am ajuns sa nu vand nici macar un singur joc sau figurina iar tot ce primim (cand primim, daca primim) de la publisheri sau parteneri se duc la concursuri, tombole, etc. Tin totul astfel incat sa nu mi se poata spuna ca mi-am tras site ca sa-mi vand singur toate cele sau sa am cine stie ce beneficii (desi sunt multi cei din presa care pastreaza tot ce primesc - si mi se pare normal, muncesc pentru asta).
Anyway... vedem ce-o fi. Daca deja a inceput nebunia (si nici macar nu s-a pus inca limita), nici nu vreau sa ma gandesc ce va fi incepand cu 10.12...