Single post: Apologia inocentei
-
Banned

Originally Posted by
paunstefan
Nu te uiti unde trebuie. Intr-adevar, multe serii s-au dus in jos, ultimele titluri nu se compara cu primele, care poate aduceau ceva nou, inovator, dar avem si jocuri noi la fel de bune. De exemplu, in ultimii 3 ani: Red Dead Redemption, Portal 2, Heavy Rain, Skyrim, Mass Effect 2, The Last of Us, noul Tomb Raider, L.A. Noire, GTAV (dupa parerea mea e cel mai bun din serie). In plus, jocurile alea le-ai jucat probabil acum multi ani si cu cat trece timpul iti amintesti numai partile bune si devin "
obscured by the clouds".
Te contrazic. Am jucat azi primul Motorstorm si e mai bun decat al 3-lea [Apocalypse]. Zilele trecute am rejucat Far Cry 1 si e mai bun dpdv al gameplay-ului decat Far Cry 3. Sigur, n-are DirectX FotoRealist. Si acum cateva luni am rejucat FEAR 1 si DOOM 3. Sunt sterse dpdv graphic, dar au ceva ceea ce Battlefield 4, Ghosts, Crysis 3 si multe altele de azi, nu au. RIVALS e o copie palida a lui Burnout de pe Xbox 360 care grafic e mult inferior dar ce am vazut acolo n-am mai vazut de acolo inainte.
Nu diminuez meritul titlurilor exclusive PS3 si X360 care in lipsa altui cuvant sunt exceptionale. Seria Uncharted, Killzone, God of War si mai noul The Last of Us au fost, sunt si vor ramane, TITLURI.
Dar Ghosts in DX11, Crysis 3 cu shaderi si poligoane extraterestre, Battlefield 4 cu fotorealismul lui si altele nu sunt decat tech demo-uri. Eu am savurat Bad Company 2 pe PS3 pana la ultima picatura. Iar Battlefield 4 il am pe PC de 2 saptamani si nu am trecut de primul nivel. In afara de faptul ca m-a uimit visual cum arata, nu m-a facut sa simt nimic.