Single post: Decizie grea pentru anul care vine
-
Banned
Parerea mea personala este ca trebuie sa copiezi putin modelul de la inceput al APPLE. Am sa iti explic. In modul in care lucrezi acum, nu va dona nimeni, nu va da nimeni nici un leu, nu va intelege nimeni nimic si nu va suferi nimeni.
Trebuie sa iti transformi site-ul in PREMIUM tu, nu sa ceri userilor sa fie PREMIUM. Si cum faci asta [nu ma refer la content, ma refer la atitudine]. Fa-l exclusivist. Ti-ai facut un renume, te stie lumea, fa-ti site-ul PREMIUM. TU.
Adica inscrierile se fac contra cost. Cine vrea sa fie membru al comunitatii PREMIUM CONSOLE GAMES, plateste un FEE anual, sau lunar. Si fa-l disponibil prin SMS pentru ca comoditatea e mare. Eu acum sunt la birou si imediat iti donez 10Euro prin SMS pentru un cont PREMIUM ptr 1 an de exemplu, decat sa ma duc pana la banca pentru ca afara e frig, eu sunt racit si cand ies de la munca am altele de facut decat sa ma plimb la banci intelegi? PIERZI pentru ca nu se poate face o plata prin SMS. Si PIERZI pentru ca in loc sa fii tu PREMIUM ceri asta de la useri.
Ai vazut ca nu se poate intretine un site din mila comunitatii, fa-te PREMIUM. Iar inscrierea pe bani. O sa ai 1% din userii de acum, dar 100% va creste calitatea postarilor si 100% vei achita toata cheltuielile de intretinere anual. Iar guests pot doar sa vada posturile [fara atasamente] si fara posibilitatea de a posta.
Iti schimbi mentalitatea si devii tu PREMIUM, faci comunitatea exclusivista, vei supravietui. Nu, te vei inchide, pentru ca din mila comunitatii nu vei strange nimic man. Si ar fii pacat sa se intample asta dupa atata munca
FACETI-VA P R E M I U M