@Marinake Daca pui intrebarea asta banuiesc ca nu vrei sa bagi bani reali in joc pentru coins...si atunci iti raman doua variante
1) In seasons UT spre exemplu fie ca pierzi, fie ca invingi primesti coins, intre 350 si 600 depinde de rezultat.
2) sa stai la panda pe market transfer, cumperi ieftin vinzi mai scump (vezi ca EA cosmisioneaza tranzactiile cu 5% din valoare) insa asta doar daca ai mult timp de pierdut sa pandesti, fie jucatori, fie chemistry styles, fie manageri...cam orice se vinde.

Mai exista si varianta autobuyers insa din cate stiu ca sa ai un autobuyer trebuie sa platesti lunar...ceva de genul, asa ca pica.

Iti dai seama ca toti am vrea sa facem coins mai repede nu?
Eu am incercat si varianta cu market-ul insa e mare consumatoare de timp asa ca am ramas la varianta jocului in sine. In market foarte putin timp investesc.
Sunt si pe net mai multe ghiduri care te invata dupa ce sa te uiti in deosebi.
Ajunsesem la un moment data sa produc un profit de 10.000 coins pe zi doar din trading-ul anumitor Manageri...pana s-au prins multi si n-a mai tinut , s-a suprasaturat piata si pretul a scazut, nu mai puteai face profit pe ei .

it's up to your free time