Quote Originally Posted by Al3x_nike View Post
De exemplu la Fifa 14 cand degajezi fara game mod on se vede imaginea asa putin cu blur sau daca joci shootere si daca te rotesti vezi totul asa in ceata cu blur.
Acela despre ce vorbesti tu acolo nu e lag, este blur asa cum bine ai specificat.
Lag-ul este o intarziere intre semnalul primit si momentul in care este afisat pe ecran.
De exemplu in meniul de PS3, daca navighezi prin meniu si vrei sa mergi de la meniul de games in stanga la photo, muti stick-ul de la controller spre stanga dar imaginea pe TV se va muta doar dupa cateva ms si nu instant.
Tu ai un TV din gama de top si din pacate acele TV-uri au un input lag destul de mare datorita procesoarelor de imagine folosite si de aceea se recomanda sa se foloseasca game-mode.
Eu am vrut sa imi cumpar un F8000 dar am renuntat din cauza lag-ul destul de mare in movie-mode (100-110ms) pentru ca mie nu imi place cuma rata in game-mode.
Am ales sa raman la TV-ul meu actual (SAMSUNG 40ES5500) care merge foarte bine in movie-mode, de fapt nu este nicio diferenta intre movie-mode si game-mode cand vine vorba de lag, are undeva la 16-20ms.
Legat de problemele tale cu lipsa de detalii la colturi intunecate, vezi sa nu ai setata optiunea de Negru HDMI pe cel mai inchis.
Ar trebui sa fie pe Normal.
PS3 e bine sa fie setat pe RGB-Full.
Eu asa am setat, folosesc TV-ul pe movie-mode, contrast la 90, luminozitate la 48, culoare 55, claritate-20, spatiu de culoare e pe nativ la jocuri, filtrele de zgomot digital sunt pe off, ton de culoare cald 1 sau standard, nuanta de negru pe intunecat iar contrast dinamic pe mediu.
Cu aceste setari la mine se vede foarte bine.