Nu stiu cati dintre voi au vazut, cea mai noua actiune a Nintendo of Europe. Pe scurt, daca in luna decembrie inregistrezi un 3DS si un joc(unul dintr-o lista, nu chiar orice joc) de 3DS pe Club Nintendo, primesti jocul Super Mario 3D Land gratuit. Detalii gasiti aici:

SUPER MARIO 3D LAND Welcome Promotion | Campaigns | Nintendo

Totusi, daca v-ati gandit ca si mine ca de Sarbatori va cadorisiti cu un 3DS iar prietena/nevasta/fratele/parintii etc. s-au gandit sa va ofere primul joc pentru noua consola, sa nu credeti ca inseamna ca veti putea juca si Mario Land 3D gratuit. De ce? Fiindca promotia este valabila doar pentru anumite tari. Citez pe site-ul mai sus mentionat: "To participate in the promotion, you have to be a resident of the United Kingdom, Ireland, Germany, Austria, France, Spain, Italy, Belgium, the Netherlands, Portugal, Switzerland, South Africa, or Russia."

What the $%$$#^%# is up with that? Ar trebui sa pornim o petitie sau ceva? Chiar nu se poate face nimic? E o nesimtire cat casa, noi care muncim mult mai mult ca sa ne permitem aceste produse (pret mai mare in Ro+salarii mai mici) sa fim exclusi din aceasta promotie.

Ce parere aveti?