Single post: Decizie grea pentru anul care vine
-
Member

Originally Posted by
Kratos
Hai ca in sfarsit poate cu ocazia asta se va 'cerne graul de neghina'! Eu unul ma saturasem de cei care pe site-ul asta nu faceau altceva decat sa-si dea sute de UP-uri zilnice pe ariile de vanzari. Nu mai vorbesc de cei cu servicii gen modari unde in afara de o singura persoana, nu cred ca a mai existat cineva care sa doneze la site.
Cat despre a compara tocmai.ro sau mercador.ro cu ce reusesc sa faca oamenii de aici (unde tzeparii sunt exclusi instant), sa fim seriosi. E ca si cand ai compara mere cu pere. Eu era sa-mi ia ude 2 ori teapa pe mercador. Iar pe okazii nu doar ca iti iau bani, dar nu cred ca mai reuseste sa vinda cineva ceva de Dark Wadder sau cum il cheama.
Ca bine zici Maria Ta Kratos! Cu ocazia asta vom sti si noi ca oamenii care au ramas pe Bazar sunt cei mai seriosi. Unde mai punem ca odata deveniti Premium au si ei suficient spatiu pe PM incat sa nu ne mai lovim de faptul ca le dai un PM si nu raspund ca ei au plin Inbox-ul.
P.S. Eu in locul vostru nici nu introduceam chestia aceea cu stirile si review-urile. Nu vedeti ca unora nu le va conveni oricum ati face? Tineti minte, initial se vroia PayPal. S-a introdus PayPal si cei care faceau galagie tot n-au donat. Acum se vrea SMS. Fac pariu cu voi ca si daca introduceti asa ceva, cei care fac galagie tot nu vor dona nici via SMS. Cine nu vrea, nu vrea si pace!