Single post: Decizie grea pentru anul care vine
-
Senior Member
Bai Monky, nu e corect!!!
Eu am la vanzare un joc de un an, si inca nu l-am vandut! Acum ce fac, ma mut pe mercador, pt ca nu vreau sa dau 20 de euro pe an?? Mai ales ca eu intru aici doar sa imi vand jocurile, cu restul nu contribui, doar citesc informatiile foarte utile ale celor carora scriu pe diferite topicuri, si stau in umbra si rad in barba ca pot sa fac asta...
Acum serios, parerea mea este ca atitudinea este buna. Si sustin si inscrierea sa se taxeze cu 1 euro. Imi e ciuda ca sunt o groaza de useri care au pus O GROAZA DE INFORMATII despre console, old gen, current gen, next gen, au raspuns la intrebari stupide OVER AND OVER, puse de pusti corditi, si vine un neica nimeni si citeste toate aceste informatii si devine expert in console, stie exact de pe ce siteuri sa cumpere din afara, ia coduri moca de xbox live sau mai stiu eu ce alte coduri( fara sa postele ca le-a folosit), ia tips despre cum sa devina mai bun la FIFA, afla daca merita sa cumpere o consola/joc, care sunt argumentele pro si contra, ce jocuri mai trebuie sa iasa etc etc etc etc...si nici macar nu este inscris. Imi e tare ciuda de asta, mai ales cand intru pe forumul "sora", iar sectiunea de console este la fel de moarta cum a fost de cand a plecat Monky, Greyhound si altii de acolo. Si cand mai posteaza cineva acolo, ori intreaba de modare, ori povesteste intr-o romana mai stricata ca Bianca Dragusanu ce ii place lui la Pese3.
Eu voi dona sapt asta, si cand voi mai primi bani si sapt viitoare, nici nu vreau sa devin user premium, cu nume verde sau mai stiu eu ce, vreau doar sa mai pot sa ma cert cu Tray pe threadul de "fotbal", sa mai discut despre achievementuri pe aria de xbox, sa ma mai cert cu Rasko si Q despre cainii comunitari, sa mai rad de fanboy Sony cand isi rup camasa de pe ei ca firma japoneza e cea mai tare din univers, si le da de mancare copiilor ( aici nu dau nume, se stiu ei care sunt, iar daca nu, cu atat mai bine).