Inuhanyou: man, noi nu am vrut niciodata sa ne batem cu okazii.ro sau computergames.ro, pentru ca noi nu alergam dupa bani (asa cum insinuezi mai sus). Noi am vrut un site pt. o comunitate unde sa discutam despre console, hifi, jocuri, pasiunile noastre, etc. Si site-ul a ajuns poate mai mare decat ne doream, cu costuri pe care nu le putem suporta tot noi din buzunarul propriu. Daca te uiti atent, probabil in jur de 500.000 de posturi (aproape jumatate) sunt pe aria de Bazar. Asta inseamna ca jumatate din trafic il fac cei care vand/cumpara. Noi n-am impus niciodata taxe sau alte nebunii celor care vand pe Bazar, dar in schimb platim pentru traficul facut de ei. Nici acum nu le impunem... exista alternativa de a lua Premium gratuit.

Deci dupa cum vezi, nu e totul despre bani. Insa iti spun eu, ca romanul nostru, in loc sa faca ceva pt. comunitate (ceva concret, gen sa faca un review - sau sa doneze banii de un pachet de tigari), mai bine se bate cu pumnul in piept si ne explica ce frumos e in alta parte si ce rai suntem noi. Calatorie sprancenata... userul acela inseamna ca nu face parte din aceasta comunitate si nu are niciun interes de a face ceva pt. comunitate.

Si nu inteleg de ce atat de multe discutii, de parca am dezbate cine stie ce filozofii. E simplu: cine vrea, doneaza, liciteaza, scrie un articol. Cine nu, poate folosi in continuare aria de Bazar doar pt. read. Poate foarte frumos sa contacteze un cumparator sau vanzator via PM. E chiar atat de grav? Daca da, atunci are alternative pe n site-uri din .ro. Nu e sfarsitul lumii.